Υλικά για 4 άτομα:
- 2 μπαγκέτες κομμένες στα 2
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1/2 φλιτζάνι παντζάρι τουρσί ή βρασμένο ή ψημένο
- 2 κ.σ. κάππαρη στραγγισμένη από την άλμη και αν θέλουμε ξαρμυρισμένη
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. μελιτζανοσαλάτα
- 180 γρ. φέτα θρυμματισμένη
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το λιωμένο σκόρδο με τη μαγιονέζα και το αφήνουμε στην άκρη.
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα κρεμμυδάκια, το παντζάρι, την κάππαρη και το ελαιόλαδο.
- Αλείφουμε το εσωτερικό της μπαγκέτας με τη μαγιονέζα.
- Βάζουμε μια κουταλιά μελιτζανοσαλάτα, 1 κουταλιά παντζαροσαλάτα και λίγη φέτα.