O

Υλικά για 2 άτομα:

  • 8 μεγάλες γαρίδες
  • 5-6 πιπεριές κέρατο
  • 1 ντομάτα τριμμένη (ή μισό ποτήρι ντοματοχυμό) και 2 κ.σ. ντοματοπελτές
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο στο μούλτι
  • 150 γρ. φέτα τριμμένη
  •  1 κ.σ. κοφτή τριμμένος κόλιανδρος
  • ελαιόλαδο
  • 2 φύλλα δάφνη
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τις γαρίδες με τα φύλλα δάφνης για 5′ και τις σουρώνουμε.
  • Τηγανίζουμε σε λίγο λάδι ελαφρώς τις πιπεριές και τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  • Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι το ντοματοχυμό με τον πελτέ, λίγο λάδι, το τριμμένο κρεμμύδι, τις πιπεριές, τον κόλιανδρο, αλάτι και πιπέρι, μισό ποτήρι νερό και αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα σε μέτρια φωτιά.
  • 5′ πριν  σβήσουμε τη φωτιά προσθέτουμε τις γαρίδες και την τριμμένη φέτα.

 

Θέλετε ένα δωρεάν πρότυπο βιογραφικό σημείωμα; www.viografiko.eu