Υλικά για 12-15 κεκάκια:
- 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 150 ml ηλιέλαιο
- 300 ml γάλα
- 140 γρ. σκληρό τυρί ή ρεγκάτο ή κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- μυρωδικά διάφορα (δυόσμος, βασιλικός, θυμάρι ξερά ή φρέσκα)
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 2 αυγά
- αλάτι
Εκτέλεση
- Χτυπάμε το γάλα, το ηλιέλαιο, το τυρί κρέμα και αβγά σε ένα μπολ ή στο μίξερ.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το άλλο τυρί, τα κρεμμυδάκια και τα μυρωδικά και λίο αλάτι.
- Με μια σπάτουλα ή στο μίξερ ανακατεύουμε τα υγρά υλικά με το μείγμα του άλευρου.
- Βάζουμε το μείγμα στις φόρμες που έχουμε λαδώσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25′ μέχρι να γίνουν τα κεκάκια.