Υλικά (για βαφλιέρα):
- 175 γρ. αλεύρι
- 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 300 ml γάλα
- 75 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
- 1 βανίλια
- 2 αβγά (χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια)
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε το αλεύρι, το μπέικιν και τη ζάχαρη σε ένα μπολ.
- Ανοίγουμε μια λακούβα και ρίχνουμε το γάλα, τη μαργαρίνη, τη βανίλια και τους κρόκους, και χτυπάμε για 2΄με το μίξερ.
- Σε ένα καθαρό μπολ χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα.
- Προσθέτουμε τη μαρέγκα στο υπόλοιπο μείγμα και ενσωματώνουμε με σπάτουλα.