Υλικά (για βαφλιέρα):

  • 175 γρ. αλεύρι
  • 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 2 κ.σ. ζάχαρη
  • 300 ml γάλα
  • 75 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
  • 1 βανίλια
  • 2 αβγά (χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια)

Εκτέλεση

  • Ρίχνουμε το αλεύρι, το μπέικιν και τη ζάχαρη σε ένα μπολ.
  • Ανοίγουμε μια λακούβα και ρίχνουμε το γάλα, τη μαργαρίνη, τη βανίλια και τους κρόκους, και χτυπάμε για 2΄με το μίξερ.
  • Σε ένα καθαρό μπολ χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα.
  • Προσθέτουμε τη μαρέγκα στο υπόλοιπο μείγμα και ενσωματώνουμε με σπάτουλα.