makaroniagiaoyrti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υλικά για 2 άτομα:

  • 3 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 /2 πακέτο μακαρόνια χοντρά
  • 125 γρ. στραγγιστό γιαούρτι (πλήρες ακόμη καλύτερα)
  • 150 γρ. ξερή μυζήθρα
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τα μακαρόνια μέχρι να γίνουν al dente και τα σουρώνουμε.
    Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα φαρδύ και ψηλό τηγάνι, ρίχνουμε τα κρεμμύδια, τα αλατίζουμε και τα τηγανίζουμε ανακατεύοντας συχνά.
  • Μόλις πάρουν σκούρο καφετί χρώμα τα αποσύρουμε από τη φωτιά.
  • Ρίχνουμε τα μακαρόνια στο τηγάνι με τα κρεμμύδια.
  • Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
  • Σερβίρουμε με τη μυζήθρα και πιπέρι.