Υλικά για 4 άτομα:

  • 600 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κομματάκια
  • 3 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε λεπτές λωρίδες
  • 1 κ.σ. τριμμένο τζίντζερ
  • 2 κ.σ. καλαμπόκι
  • 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας
  • 2 κ.σ. βαλσάμικο ξίδι
  • 1/2 ποτήρι κρασί λευκό
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 250 γρ. νουντλς

Εκτέλεση

  • Βάζουμε ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τις πιπεριές μέχρι να μαραθούν.
  • Προσθέτουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε . Σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί.
  • Ρίχνουμε 1/2 ποτήρι νερό στο τηγάνι, το τζίντζερ, το καλαμπόκι,  τη σάλτσα σόγιας, το ξίδι, αλάτι και πιπέρι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για 30-40′.
  • Βράζουμε τα νουντλς σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.