Υλικά για 4 άτομα:
- 600 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κομματάκια
- 3 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε λεπτές λωρίδες
- 1 κ.σ. τριμμένο τζίντζερ
- 2 κ.σ. καλαμπόκι
- 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας
- 2 κ.σ. βαλσάμικο ξίδι
- 1/2 ποτήρι κρασί λευκό
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- 250 γρ. νουντλς
Εκτέλεση
- Βάζουμε ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τις πιπεριές μέχρι να μαραθούν.
- Προσθέτουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε . Σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί.
- Ρίχνουμε 1/2 ποτήρι νερό στο τηγάνι, το τζίντζερ, το καλαμπόκι, τη σάλτσα σόγιας, το ξίδι, αλάτι και πιπέρι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για 30-40′.
- Βράζουμε τα νουντλς σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.