Υλικά για 30 μπισκότα μικρά (15 γεμιστά):
- 60 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 60 γρ. ζάχαρη άχνη
- 60 γρ. ασπράδια (από 2 αβγά)
- 50 γρ. αλεύρι
- 10 γρ. κακάο
- κρέμα κακάο για το γέμισμα
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη.
- Προσθέτουμε τα ασπράδια, το αλεύρι και το κακάο και χτυπάμε για 3-4΄.
- Βάζουμε το μείγμα σε κορνέ και φτιάχνουμε μπισκότα όσο ένα κουταλάκι του γλυκού (σε απόσταση για απλώνουν).
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 6-7΄.
- Ενώνουμε το ένα με το άλλο με την κρέμα κακάο.