gemistampiskota

 

 

 

 

 

 

 

Υλικά για 30 μπισκότα μικρά (15 γεμιστά):

  • 60 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 60 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 60 γρ. ασπράδια  (από 2 αβγά)
  • 50 γρ. αλεύρι
  • 10 γρ. κακάο
  • κρέμα κακάο για το γέμισμα

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη.
  • Προσθέτουμε τα ασπράδια, το αλεύρι και το κακάο και χτυπάμε για 3-4΄.
  • Βάζουμε το μείγμα σε κορνέ και φτιάχνουμε μπισκότα όσο ένα κουταλάκι του γλυκού (σε απόσταση για απλώνουν).
  • Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 6-7΄.
  • Ενώνουμε το ένα με το άλλο με την κρέμα κακάο.