Υλικά για πυρέξ 20χ30:

  • 200 γρ. φέτα
  • 400 γρ. διάφορα κίτρινα τυριά (γκούντα, γραβιέρα, ρεγκάτο, κασέρι, ημίσκληρο τυρί, όποια από τα προηγούμενα θέλουμε)
  • 4-5 αβγά
  • 1 πακέτο μαργαρίνη (250 γρ.)
  • 1 κούπα του καφέ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 200 γρ. γιαούρτι (1 συσκευασία)
  • 250 γρ. ζαμπόν (ή μπέικον) ψιλοκομμένο
  • πιπέρι

Εκτέλεση:

  • Αφήνουμε τη μαργαρίνη για 1 ώρα έξω από το ψυγείο (για να μαλακώσει)
  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ.
  • Τα ρίχνουμε στο πυρέξ.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45-50΄.