Υλικά για πυρέξ 20χ30:
- 200 γρ. φέτα
- 400 γρ. διάφορα κίτρινα τυριά (γκούντα, γραβιέρα, ρεγκάτο, κασέρι, ημίσκληρο τυρί, όποια από τα προηγούμενα θέλουμε)
- 4-5 αβγά
- 1 πακέτο μαργαρίνη (250 γρ.)
- 1 κούπα του καφέ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 200 γρ. γιαούρτι (1 συσκευασία)
- 250 γρ. ζαμπόν (ή μπέικον) ψιλοκομμένο
- πιπέρι
Εκτέλεση:
- Αφήνουμε τη μαργαρίνη για 1 ώρα έξω από το ψυγείο (για να μαλακώσει)
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ.
- Τα ρίχνουμε στο πυρέξ.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45-50΄.