Υλικά για 4 άτομα:
- 200 γρ. ανάμεικτα λαχανικά
- 150 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 200 γρ. κατίκι
- 1 συσκευασία σπαγγέτι
- αλάτι, πιπέρι
- παρμεζάνα
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα ανάμεικτα λαχανικά για 10΄ και τα στραγγίζουμε.
- Στο ίδιο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά μέχρι γίνουν al dente και κρατάμε λίγο από το νερό.
- Ρίχνουμε ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το μπέικον και το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε τα λαχανικά, τα ζυμαρικά, το κατίκι και λίγο από το νερό όπου έβρασαν τα ζυμαρικά, αλάτι και πιπέρι.
- Μαγειρεύουμε για 3΄ και σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.