Υλικά για 4 άτομα:

  • 200 γρ. ανάμεικτα λαχανικά
  • 150 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. κατίκι
  • 1 συσκευασία σπαγγέτι
  • αλάτι, πιπέρι
  • παρμεζάνα

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τα ανάμεικτα λαχανικά για 10΄ και τα στραγγίζουμε.
  • Στο ίδιο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά μέχρι γίνουν al dente και κρατάμε λίγο από το νερό.
  • Ρίχνουμε ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το μπέικον και το κρεμμύδι.
  • Προσθέτουμε τα λαχανικά, τα ζυμαρικά, το κατίκι και λίγο από το νερό όπου έβρασαν τα ζυμαρικά, αλάτι και πιπέρι.
  • Μαγειρεύουμε για 3΄ και σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.