zymarikafeta

 

 

 

 

 

 

Υλικά για 4-6 άτομα:

  • 500 γρ. σπαγγέτι
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 100 γρ. φέτα
  • 4 κ.σ. κεφαλοτύρι
  • 3 κ.σ. καρυδόψιχα
  • 4 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ ούζο
  • 3 κ.σ. βούτυρο

 

Εκτέλεση

  • Αρχίζουμε να βράζουμε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα.
  • Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το βούτυρο με το σκόρδο και το κρεμμύδι για λίγα λεπτά και σβήνουμε με το ούζο.
  • Προσθέτουμε τη φέτα και το κεφαλοτύρι, και λίγο νερό από τα μακαρόνια που βράζουν.
  • Ρίχνουμε στη σάλτσα την καρυδόψιχα με τον μαϊντανό και ανακατεύουμε. Αν χρειάζεται, ρίχνουμε λίγο ακόμη νερό από τα μακαρόνια.
  • Προσθέτουμε στη σάλτσα τα μακαρόνια και ανακατεύουμε.