Υλικά για 4-6 άτομα:
- 500 γρ. σπαγγέτι
- 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 100 γρ. φέτα
- 4 κ.σ. κεφαλοτύρι
- 3 κ.σ. καρυδόψιχα
- 4 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζανάκι του καφέ ούζο
- 3 κ.σ. βούτυρο
Εκτέλεση
- Αρχίζουμε να βράζουμε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα.
- Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το βούτυρο με το σκόρδο και το κρεμμύδι για λίγα λεπτά και σβήνουμε με το ούζο.
- Προσθέτουμε τη φέτα και το κεφαλοτύρι, και λίγο νερό από τα μακαρόνια που βράζουν.
- Ρίχνουμε στη σάλτσα την καρυδόψιχα με τον μαϊντανό και ανακατεύουμε. Αν χρειάζεται, ρίχνουμε λίγο ακόμη νερό από τα μακαρόνια.
- Προσθέτουμε στη σάλτσα τα μακαρόνια και ανακατεύουμε.