Υλικά για 15 κεκάκια:

  • 2 μεγάλα μήλα ψιλοκομμένα ή τριμμένα στη χοντρή πλευρά του τρίφτη
  • 250 γρ. αλεύρι ή φαρίνα
  • 1 1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ (αν χρησιμοποιηθεί αλεύρι)
  • 150 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 125 μέλι
  • 30 γρ. γιαούρτι
  • 30 ml γάλα
  • 125 γρ. καλαμποκέλαιο
  • 2 αβγά
  • 1/2 κ.γλ. κανέλα

Εκτέλεση

  • Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το μπέικιν και την κανέλα και σε ένα άλλο τη ζάχαρη, το μέλι, το γιαούρτι, το γάλα, το καλαμποκέλαιο και τα αβγά.
  • Παίρνουμε το μπολ με τα υγρά υλικά και το ρίχνουμε στο μπολ με τα στερεά.
  • Προσθέτουμε και τα μήλα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
  • Γεμίζουμε με ένα κουτάλι τις θήκες για τα κεκάκια.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς 25-30΄(μέχρι να ροδοκοκκινίσουν).