Υλικά για 15 κεκάκια:
- 2 μεγάλα μήλα ψιλοκομμένα ή τριμμένα στη χοντρή πλευρά του τρίφτη
- 250 γρ. αλεύρι ή φαρίνα
- 1 1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ (αν χρησιμοποιηθεί αλεύρι)
- 150 γρ. καστανή ζάχαρη
- 125 μέλι
- 30 γρ. γιαούρτι
- 30 ml γάλα
- 125 γρ. καλαμποκέλαιο
- 2 αβγά
- 1/2 κ.γλ. κανέλα
Εκτέλεση
- Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το μπέικιν και την κανέλα και σε ένα άλλο τη ζάχαρη, το μέλι, το γιαούρτι, το γάλα, το καλαμποκέλαιο και τα αβγά.
- Παίρνουμε το μπολ με τα υγρά υλικά και το ρίχνουμε στο μπολ με τα στερεά.
- Προσθέτουμε και τα μήλα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
- Γεμίζουμε με ένα κουτάλι τις θήκες για τα κεκάκια.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς 25-30΄(μέχρι να ροδοκοκκινίσουν).