Υλικά για 2 ταψάκια 20χ20 εκ.:

Για την γέμιση

  • 500 γρ. κολοκυθάκια
  • 1 κ.γλ. αλάτι
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • μαιντανός
  • δυόσμος
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 αβγό
  • πιπέρι
  • 1 κ.γλ. αλάτι
  • 100 γρ. φέτα
  • 100 γρ. ανθότυρο
  • 50 γρ αλεύρι
  • ελαιόλαδο

Για τον χυλό

  • 120 γρ. γιαούρτι 10%
  • 200 γρ νερό
  • 70 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 κοφτό κ.γλ. αλάτι
  • 10 γρ. μπέικεν πάουντερ
  • 150 γρ. αλεύρι
  • 50 γρ. καλαμποκάλευρο

Για το ταψί

  • ελαιόλαδο
  • καλαμποκάλευρο

Εκτέλεση

  • Τρίβουμε τα κολοκυθάκια, τα βάζουμε με το αλάτι σε σουρωτήρι και μετα 15΄ τα τρίβουμε να φύγουν τα υγρά τους.
  • Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά για τη γέμιση σε ένα μπολ.
  • Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τα υλικά για τον χυλό.
  • Λαδώνουμε τα ταψάκια, πασπαλίζουμε με το καλαμποκάλευρο και στρώνουμε προσεχτικά τον μισό χυλό.
  • Βάζουμε τη γέμιση και προσθέτουμε πάνω τον υπόλοιπο χυλό.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35-40΄.