Υλικά για 2 ταψάκια 20χ20 εκ.:
Για την γέμιση
- 500 γρ. κολοκυθάκια
- 1 κ.γλ. αλάτι
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- μαιντανός
- δυόσμος
- 1 μικρό κρεμμύδι, ξερό ψιλοκομμένο
- 1 αβγό
- πιπέρι
- 1 κ.γλ. αλάτι
- 100 γρ. φέτα
- 100 γρ. ανθότυρο
- 50 γρ αλεύρι
- ελαιόλαδο
Για τον χυλό
- 120 γρ. γιαούρτι 10%
- 200 γρ νερό
- 70 γρ. ελαιόλαδο
- 1 κοφτό κ.γλ. αλάτι
- 10 γρ. μπέικεν πάουντερ
- 150 γρ. αλεύρι
- 50 γρ. καλαμποκάλευρο
Για το ταψί
- ελαιόλαδο
- καλαμποκάλευρο
Εκτέλεση
- Τρίβουμε τα κολοκυθάκια, τα βάζουμε με το αλάτι σε σουρωτήρι και μετα 15΄ τα τρίβουμε να φύγουν τα υγρά τους.
- Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά για τη γέμιση σε ένα μπολ.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τα υλικά για τον χυλό.
- Λαδώνουμε τα ταψάκια, πασπαλίζουμε με το καλαμποκάλευρο και στρώνουμε προσεχτικά τον μισό χυλό.
- Βάζουμε τη γέμιση και προσθέτουμε πάνω τον υπόλοιπο χυλό.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35-40΄.