Υλικά για 4 άτομα:
- 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο από μπούτι σε μικρά κομμέτια
- 2 πατάτες κομμένες σε κύβους
- 2 καρότα σε ροδέλες
- 2 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
- 2 κλωναράκι σέλερυ ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης σε κύβους
- 12 φρέσκα μανιτάρια ξεφλουδισμένα και κομμένα σε φέτες
- 1 φλιτζάνι λευκό κρασί
- 1 κ.σ. ξερό εστραγκόν
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- 2 κρόκοι
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε τα λαχανικά και το κοτόπουλο σε 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο.
- Ανακατεύουμε κατά διαστήματα γυρίζοντας τα λαχανικά και το κρέας για να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε 3 φλιτζάνια νερό, τη μουστάρδα και το εστραγκόν.
- Ανακατεύουμε και βράζουμε για 30′ ή μέχρι να σωθεί το νερό.
- Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με τους κρόκους και χύνουμε στο τηγάνι.
- Ανακατεύουμε και αποσύρουμε από την φωτιά.