Υλικά για 3-4 άτομα:
- 1 κουνουπίδι γύρω στα 700 γρ.
- 6 αβγά βραστά και λιωμένα
- 100 γρ.κρουτόν με σκόρδο τριμμένα
- 50 γρ. γραβιέρα τριμμένη
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι, πάπρικα καπνιστή
Εκτέλεση
- Βράζουμε το κουνουπίδι, αφαιρώντας τα χοντρά τμήματα σε αλατισμένο νερό για 10-15′ και μετά το στραγγίζουμε.
- Χωρίζουμε το κουνουπίδι σε μικρά κομμάτια.
- Βάζουμε σε ένα μέτριο πυρέξ λίγο λάδι και ρίχνουμε το κουνουπίδι.
- Προσθέτουμε τα αβγά και τη μισή ποσότητα από τα κρουτόν, το τυρί, 3 κ.σ. ελαιόλαδο και πάπρικα.
- Ανακατεύουμε και ρίχνουμε από πάνω την υπόλοιπη ποσότητα κρουτόν και τυρί και περιχύνουμε με τις υπόλοιπες 2 κ.σ. ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε στο γκριλ για 5′.