Υλικά για 45 κομμάτια:
- 225 γρ. λευκό κρασί
- 225 γρ. ηλιέλαιο
- 125 γρ. μαργαρίνη
- 700 γρ. αλεύρι
- 10 γρ. αλάτι
- 25 γρ. μπέικιν πάουντερ
- 50 γρ. άχνη ζάχαρη
- 120 γρ. πουρές καρότου
Για τον πουρέ καρότου:
- Βράζουμε 150 γρ. καρότα καθαρισμένα σε ροδέλες και 5 γρ. καπνιστή πάπρικα μέχρι να μαλακώσουν πολύ καλά, στραγγίζουμε και πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί με τον πουρέ στο μίξερ και χτυπάμε με τον γάντζο για 4′.
- Σκεπάζουμε τη ζύμη με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
- Στη συνέχεια τη χωρίζουμε σε κομμάτια 30 γρ. και πλάθουμε σε κορδόνι 20 εκ.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 10-15 ‘.