Υλικά για 45 κομμάτια:

  • 225 γρ. λευκό κρασί
  • 225 γρ. ηλιέλαιο
  • 125 γρ. μαργαρίνη
  • 700 γρ. αλεύρι
  • 10 γρ. αλάτι
  • 25 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 50 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 120 γρ. πουρές καρότου

Για τον πουρέ καρότου:

  • Βράζουμε 150 γρ. καρότα καθαρισμένα σε ροδέλες και 5 γρ. καπνιστή πάπρικα μέχρι να μαλακώσουν πολύ καλά, στραγγίζουμε και πολτοποιούμε στο μπλέντερ.

Εκτέλεση

  • Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί με τον πουρέ στο μίξερ και χτυπάμε με τον γάντζο για 4′.
  • Σκεπάζουμε τη ζύμη με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  • Στη συνέχεια τη χωρίζουμε σε κομμάτια 30 γρ. και πλάθουμε σε κορδόνι 20 εκ.
  • Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 10-15 ‘.