Υλικά για 40 κομμάτια:

  • 2 ντομάτες μέτριες πολτοποιημένες
  • 150 γρ. ηλιόσπορος
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 600-700 γρ. αλεύρι
  • 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 2 κ.γλ. αλάτι

Εκτέλεση

  • Ρίχνουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ.
  • Ζυμώνουμε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να έχουμε μια ελαστική ζύμη.
  • Πλάθουμε τη ζύμη σε λεπτά κορδόνια και τα βάζουμε σε ρηχό ταψί που έχουμε στρώσει με χαρτί ψησίματος.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20΄ μέχρι να καφετίσουν.