Υλικά για 40 κομμάτια:
- 2 ντομάτες μέτριες πολτοποιημένες
- 150 γρ. ηλιόσπορος
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 600-700 γρ. αλεύρι
- 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
- 2 κ.γλ. αλάτι
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ.
- Ζυμώνουμε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να έχουμε μια ελαστική ζύμη.
- Πλάθουμε τη ζύμη σε λεπτά κορδόνια και τα βάζουμε σε ρηχό ταψί που έχουμε στρώσει με χαρτί ψησίματος.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20΄ μέχρι να καφετίσουν.