Υλικά για 4-6 μερίδες:

  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • 1 κεσεδάκι γάλα
  • 2 αβγά
  • 2 κεσεδάκια αλεύρι φαρίνα
  • 2 κ.γλ. ζάχαρη
  • βανίλια
  • μέλι, κανέλα
  • σπορέλαιο

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε σε μπολ με αβγοδάρτη το γιαούρτι με τα αβγά, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το γάλα μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Προσθέτουμε το αλεύρι συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  • Ζεσταίνουμε μπόλικο λάδι σε ένα τηγάνι βαθύ και όταν κάψει καλά, παίρνουμε με το κουταλάκι μείγμα και το ρίχνουμε προσεχτικά στο τηγάνι.
  • Δεν πρέπει να βάλουμε πολλούς λουκουμάδες μαζί για να μπορούμε να τους γυρίζουμε.
  • Τους βγάζουμε να στραγγίσουν σε πιατέλα στρωμένη με χαρτί κουζίνας.
  • Σερβίρουμε με μέλι και κανέλα.