Υλικά για 4 μανιτάρια:
- 4 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο
- 150 γρ. σπανάκι χοντροκομμένο
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. τυρί κρέμα
- 4 φέτες (100 γρ.) κατσικίσιο τυρί (σε κορμό)
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζουμε τα μανιτάρια σε ένα ταψάκι, τα περιχύνουμε με λίγο λάδι και τα μαλακώνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 15-20′.
- Ρίχνουμε λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το σπανάκι με το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν. Στο τέλος προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε 1 κ.σ. πάνω από κάθε μανιτάρι, προσθέτουμε και την φέτα τυρί και ψήνουμε στον αέρα στους 200 βαθμούς για 10′. Στο τέλος τα βάζουμε και για 2′ στο γκριλ.