Υλικά για 4 άτομα:
- 700 γρ. γαρίδες μεσαίου μεγέθους
- 4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες μουλιασμένες σε νερό, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
- 3 κ.σ. κάππαρη
- 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- ξερό βασιλικό
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις γαρίδες για 5′ σε μια κατσαρόλα.
- Βάζουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τα υπόλοιπα υλικά για 8-10′ σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέτουμε τις γαρίδες και αφήνουμε για 2-3′ μέχρι να χυλώσει η σάλτσα.
- Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.