Υλικά για 6 μπολάκια:

  • 1/2 πακέτο πτιμπερ χοντροσπασμένα
  • 5 αβγά
  • 4 κ.σ. ζάχαρη
  • 200 γρ. κουβερτούρα λιωμένη σε μπεν μαρί
  • 150 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
  • 200 ml κρέμα γάλακτος πλήρης
  • κονιάκ (ή λικέρ ή γάλα)

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε στο μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
  • Προσθέτουμε σιγά σιγά τη σοκολάτα κι έπειτα τη μαργαρίνη.
  • Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ, την προσθέτουμε στο υπόλοιπο μείγμα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
  • Ραντίζουμε ελαφρά τα μπισκότα και φτιάχνουμε στρώσεις στα μπολάκια από μους και μπισκότα εναλλάξ.