Υλικά για 6 μπολάκια:
- 1/2 πακέτο πτιμπερ χοντροσπασμένα
- 5 αβγά
- 4 κ.σ. ζάχαρη
- 200 γρ. κουβερτούρα λιωμένη σε μπεν μαρί
- 150 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
- 200 ml κρέμα γάλακτος πλήρης
- κονιάκ (ή λικέρ ή γάλα)
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε σιγά σιγά τη σοκολάτα κι έπειτα τη μαργαρίνη.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ, την προσθέτουμε στο υπόλοιπο μείγμα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
- Ραντίζουμε ελαφρά τα μπισκότα και φτιάχνουμε στρώσεις στα μπολάκια από μους και μπισκότα εναλλάξ.