Υλικά για ταψάκι 25χ15 εκ.:

  • 1 1/2 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
  • 1 φλιτζάνι αμύγδαλα, φουντούκια, κάσιους χοντροκομμένα
  • 1/2 φλιτζάνι καρύδια τριμμένα
  • 1 1/2 φλιτζάνι χουρμάδες ψιλοκομμένοι
  • 20 γρ. κακάο
  • 60 γρ. μαργαρίνη
  • 80 γρ. μέλι

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150 βαθμούς.
  • Απλώνουμε τις νιφάδες βρώμης και τους χοντροκομμένους ξηρούς καρπούς στο ταψί και τα καβουρδίζουμε για 15′.
  • Ζεσταίνουμε το μέλι με τη μαργαρίνη μέχρι να λιώσουν.
  • Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά.
  • Καλύπτουμε το ταψί με αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε το μείγμα.
  • Το ανοίγουμε με τα χέρια σε ισόπαχο παραλληλόγραμο.
  • Χαράσσουμε με μαχαίρι σε κομμάτια και αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα.