Υλικά για ένα ταψί 35χ20 εκ.:

  • 200 γρ. νιφάδες βρώμης
  • 150 γρ. ξερά φρούτα ψιλοκομμένα (βερίκοκα, σύκα, δαμάσκηνα, κράνμπερις, σταφίδες)
  • 50 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα
  • 100 γρ. ταχίνι
  • 100 γρ. μέλι

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150 βαθμούς.
  • Απλώνουμε τη βρώμη και τα αμύγδαλα σε ένα ταψί και καβουρδίζουμε για 20΄.
  • Αδειάζουμε σε μπολ και ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
  • Ρίχνουμε στο ταψί και ανοίγουμε με τα χέρια.
  • Χαράσσουμε σε κομμάτια, αφήνουμε να στεγνώσουν και βγάζουμε μετά από 1 ώρα.