Υλικά για ένα ταψί 35χ20 εκ.:
- 200 γρ. νιφάδες βρώμης
- 150 γρ. ξερά φρούτα ψιλοκομμένα (βερίκοκα, σύκα, δαμάσκηνα, κράνμπερις, σταφίδες)
- 50 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα
- 100 γρ. ταχίνι
- 100 γρ. μέλι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150 βαθμούς.
- Απλώνουμε τη βρώμη και τα αμύγδαλα σε ένα ταψί και καβουρδίζουμε για 20΄.
- Αδειάζουμε σε μπολ και ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
- Ρίχνουμε στο ταψί και ανοίγουμε με τα χέρια.
- Χαράσσουμε σε κομμάτια, αφήνουμε να στεγνώσουν και βγάζουμε μετά από 1 ώρα.