Υλικά για 20-25 μπισκότα

  • 90 γρ. ζάχαρη
  • 200 γρ γάλα
  • 1 κουταλιά της σούπας κακάο άγλυκο
  • 20 γρ. βούτυρο
  • 40 γρ. φυστικοβούτυρο
  • 1 κάψουλα βανίλιας
  • 100 γρ. βρώμη-κουάκερ
  • 50 γρ. ινδοκάρυδο
  • Λίγο κακάο για επικάλυψη

Εκτέλεση

  • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη, το γάλα και το βούτυρο, να βράσουν για 1 λεπτό.
  • Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά, να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Σε μια λαδόκολλα πασπαλίζουμε μια στρώση κακάο και με ένα κουτάλι δημιουργούμενουμε cookies σε μέγεθος ενός καρυδιού.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 25-30′.