Υλικά για 20-25 μπισκότα
- 90 γρ. ζάχαρη
- 200 γρ γάλα
- 1 κουταλιά της σούπας κακάο άγλυκο
- 20 γρ. βούτυρο
- 40 γρ. φυστικοβούτυρο
- 1 κάψουλα βανίλιας
- 100 γρ. βρώμη-κουάκερ
- 50 γρ. ινδοκάρυδο
- Λίγο κακάο για επικάλυψη
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη, το γάλα και το βούτυρο, να βράσουν για 1 λεπτό.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά, να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Σε μια λαδόκολλα πασπαλίζουμε μια στρώση κακάο και με ένα κουτάλι δημιουργούμενουμε cookies σε μέγεθος ενός καρυδιού.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 25-30′.