Υλικά για 20 περίπου κομμάτια:
- 125 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο
- 180 γρ. καφέ ζάχαρη (αν είναι η νωπή θα βγουν πιο σκούρα και με λίγο διαφορετική γεύση σαν γεύση καφέ)
- 1 αβγό
- 3 κ.σ. γάλα
- 1 βανίλια
- 1 1/2 ποτήρι (χωρητικότητας νερού 200 ml) αλεύρι
- 1 κ.σ. κακάο
- 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
- 1 ποτήρι (χωρητικότητας νερού 200 ml) κομματάκια σοκολάτας
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη.
- Ρίχνουμε το αβγό και το γάλα συνεχίζοντας το χτύπημα σε μέτρια ταχύτητα.
- Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι ανακατεμένο με το κακάο, το μπέικιν και τη βανίλια.
- Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε στο μείγμα τα κομματάκια σοκολάτας. Ανακατεύουμε με τη σπάτουλα.
- Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις αδειάζουμε αραιά σε ταψί που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15′.