Υλικά για 30 περίπου μπισκοτάκια:

  • 220 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε κομμάτια
  • 110 γρ. ζάχαρη
  • 120 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • 80 γρ. σταγόνες σοκολάτας
  • 260 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

  • Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την ζάχαρη και το ζαχαρούχο και τα χτυπάμε με το φτερό.
  • Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν και στο τέλος τις σταγόνες σοκολάτας.
  • Αφήνουμε τη ζύμη για 20 λεπτά στο ψυγείο.
  • Πλάθουμε μικρές μπάλες στο μέγεθος ενός καρυδιού και τις τοποθετούμε στην λαμαρίνα του φούρνου πάνω σε λαδόκολλα, αφήνοντας κενό μεταξύ τους γιατί θα απλωθούν λίγο στο ψήσιμο.
  • Πιέζουμε την επιφάνεια των μπισκότων ελαφρώς με ένα πιρούνι.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 15 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδίσουν.