Υλικά για μία ορθογώνια φόρμα 30 εκ:

  • 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 50 γρ. κακάο
  • 395 (1 συσκευασία) ζαχαρούχο γάλα
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 2-3 κ.σ. λικέρ
  • 225 γρ. (1 συσκευασία) μπισκότα πτι-μπερ

Εκτέλεση

  • Λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το κακάο.
  • Ανακατεύουμε και όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και το λικέρ.
  • Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα μπισκότα σπασμένα και το ξύσμα πορτοκαλιού.
  • Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε στη φόρμα που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
  • Αποθηκεύουμε στην κατάψυξη.