Υλικά για μία ορθογώνια φόρμα 30 εκ:
- 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
- 50 γρ. κακάο
- 395 (1 συσκευασία) ζαχαρούχο γάλα
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 2-3 κ.σ. λικέρ
- 225 γρ. (1 συσκευασία) μπισκότα πτι-μπερ
Εκτέλεση
- Λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το κακάο.
- Ανακατεύουμε και όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και το λικέρ.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα μπισκότα σπασμένα και το ξύσμα πορτοκαλιού.
- Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε στη φόρμα που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
- Αποθηκεύουμε στην κατάψυξη.
One thought on “Μωσαϊκό με πορτοκάλι”
Comments are closed.