• 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 φλιτζάνι χυμός πορτοκαλιού
  • 1/2 φλιτζάνι σπορέλαιο
  • 1 κ.γλ. αλάτι
  • 1/2 κ.γλ. ρίγανη
  • ελιές κομμένες σε μικρά κομμάτια
  • σουσάμι

Εκτέλεση

  • Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τις ελιές στο μίξερ και τα ζυμώνουμε.
  • Παίρνουμε μπαλάκια ζύμης, βάζουμε μέσα λίγες ελιές και κλείνουμε το ζυμάρι.
  • Πασπαλίζουμε με σουσάμι και αραδιάζουμε τις ελιομπουκίτσες σε ένα μεγάλο ταψί.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30′.

Σημείωση: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις ελιές με τυρί ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης, αντί για χυμό μπορούμε να βάλουμε γάλα.