- 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 φλιτζάνι χυμός πορτοκαλιού
- 1/2 φλιτζάνι σπορέλαιο
- 1 κ.γλ. αλάτι
- 1/2 κ.γλ. ρίγανη
- ελιές κομμένες σε μικρά κομμάτια
- σουσάμι
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τις ελιές στο μίξερ και τα ζυμώνουμε.
- Παίρνουμε μπαλάκια ζύμης, βάζουμε μέσα λίγες ελιές και κλείνουμε το ζυμάρι.
- Πασπαλίζουμε με σουσάμι και αραδιάζουμε τις ελιομπουκίτσες σε ένα μεγάλο ταψί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30′.
Σημείωση: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις ελιές με τυρί ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης, αντί για χυμό μπορούμε να βάλουμε γάλα.