Υλικά για 4 άτομα:
Για τη σαλάτα:
- 2 ντομάτες μέτριες ξεσποριασμένες και κομμένες σε κυβάκια
- 1 αγγουράκι κομμένο σε κυβάκια
- 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 1/2 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε κυβάκια
- αλάτι
- ελαιόλαδο
- 1/2 κ.σ. ξίδι
Για το ντιπ φέτας:
- 150-200 γρ. φέτα
- 1 κ.σ. γιαούρτι
- 1-2 κ.σ. ούζο
- 1 κ.γλ. μαραθόσπορο κοπανισμένο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Για τη σαλάτα:
Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για να βγάλουν τα υγρά τους.
Για το ντιπ φέτας:
Χτυπάμε τα υλικά στο μούλτι μέχρι να προκύψει μια αλοιφή.