ntipfeta

 

 

 

 

 

 

 

Υλικά για 4 άτομα:

Για τη σαλάτα:

  • 2 ντομάτες μέτριες ξεσποριασμένες και κομμένες σε κυβάκια
  • 1 αγγουράκι κομμένο σε κυβάκια
  • 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε μικρά κομμάτια
  • 1/2 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε κυβάκια
  • αλάτι
  • ελαιόλαδο
  • 1/2 κ.σ. ξίδι

Για το ντιπ φέτας:

  • 150-200 γρ. φέτα
  • 1 κ.σ. γιαούρτι
  • 1-2 κ.σ. ούζο
  • 1 κ.γλ. μαραθόσπορο κοπανισμένο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Για τη σαλάτα:

Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για να βγάλουν τα υγρά τους.

Για το ντιπ φέτας:

Χτυπάμε τα υλικά στο μούλτι μέχρι να προκύψει μια αλοιφή.