Υλικά για στρογγυλό ταψί 30-32 εκ.:
- 1 δόση ζύμη για πίτσα (δες τη συνταγή)
- 4-5 κ.σ. σάλτσα ντομάτας με βασιλικό (δες τη συνταγή στη ζύμη για πίτσα)
- 150 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα σε ροδέλες
- 100 γρ. τριμμένο κασέρι
- 4-5 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 150 γρ. μανιτάρια σε φέτες
- 80 γρ. παρμεζάνα
Εκτέλεση
- Απλώνουμε τη ζύμη στο ταψί και στρώνουμε από πάνω τη σάλτσα.
- Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα, το κασέρι, το ζαμπόν, τα μανιτάρια και από πάνω την παρμεζάνα.
- Ψήνουμε σε πολύ καλά προθερμασμένο φούρνο στους 230 βαθμούς για 15-20′.