Υλικά για στρογγυλό ταψί 30-32 εκ.:

  • 1 δόση ζύμη για πίτσα (δες τη συνταγή)
  • 4-5 κ.σ. σάλτσα ντομάτας με βασιλικό (δες τη συνταγή στη ζύμη για πίτσα)
  • 150 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα σε ροδέλες
  • 100 γρ. τριμμένο κασέρι
  • 4-5 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 150 γρ. μανιτάρια σε φέτες
  • 80 γρ. παρμεζάνα

Εκτέλεση

  • Απλώνουμε τη ζύμη στο ταψί και στρώνουμε από πάνω τη σάλτσα.
  • Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα, το κασέρι, το ζαμπόν, τα μανιτάρια και από πάνω την παρμεζάνα.
  • Ψήνουμε σε πολύ καλά προθερμασμένο φούρνο στους 230 βαθμούς για 15-20′.