Υλικά για στρογγυλό ταψί πίτσας 30 εκ.:

  • 1 ζύμη για πίτσα (δες τη συνταγή ζύμη για πίτσα)
  • 1 δόση σάλτσα ντομάτας (δες τη συνταγή ζύμη για πίτσα) (ή για πιο γρήγορα 2 κ.σ. κέτσαπ με 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας)
  • 1φρέσκια μοτσαρέλα
  • 2 λουκάνικα πεπερόνε σε ροδέλες
  • 10 μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 2-3 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Αλείφουμε λίγο λάδι στο ταψί.
  • Ανοίγουμε τη ζύμη στο ταψί και απλώνουμε τη σάλτσα από πάνω.
  • Ρίχνουμε λίγο αλάτι και ελαιόλαδο.
  • Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα σε ροδέλες και τα μανιτάρια, και ρίχνουμε αλάτι και ελαιόλαδο.
  • Βάζουμε και τα λουκάνικα και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα.
  • Ψήνουμε σε πολύ καλά προθερμασμένο φούρνο στους 230 βαθμούς σε αέρα και κάτω αντίσταση για 10-15 ‘.