Υλικά για στρογγυλό ταψί πίτσας 30 εκ.:
- 1 ζύμη για πίτσα (δες τη συνταγή ζύμη για πίτσα)
- 1 δόση σάλτσα ντομάτας (δες τη συνταγή ζύμη για πίτσα) (ή για πιο γρήγορα 2 κ.σ. κέτσαπ με 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας)
- 1φρέσκια μοτσαρέλα
- 2 λουκάνικα πεπερόνε σε ροδέλες
- 10 μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 2-3 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Αλείφουμε λίγο λάδι στο ταψί.
- Ανοίγουμε τη ζύμη στο ταψί και απλώνουμε τη σάλτσα από πάνω.
- Ρίχνουμε λίγο αλάτι και ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα σε ροδέλες και τα μανιτάρια, και ρίχνουμε αλάτι και ελαιόλαδο.
- Βάζουμε και τα λουκάνικα και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα.
- Ψήνουμε σε πολύ καλά προθερμασμένο φούρνο στους 230 βαθμούς σε αέρα και κάτω αντίσταση για 10-15 ‘.