Υλικά για στρογγυλό ταψί 30-32 εκ.:

  • 1 δόση ζύμη για πίτσα (δες τη συνταγή)
  • 4-5 κ.σ. σάλτσα ντομάτας με βασιλικό (δες τη συνταγή στη ζύμη για πίτσα)
  • 250 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα σε ροδέλες
  • 100 γρ. τριμμένο πεκορίνο
  • 5-6 φέτες σαλάμι

Εκτέλεση

  • Απλώνουμε τη ζύμη στο ταψί και στρώνουμε από πάνω τη σάλτσα.
  • Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και ψήνουμε σε πολύ καλά προθερμασμένο φούρνο στους 230 βαθμούς για 10′.
  • Ξεφουρνίζουμε και σκορπίζουμε το πεκορίνο και το σαλάμι και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 5′ ακόμη.