Υλικά για στρογγυλό ταψί 30-32 εκ.:
- 1 δόση ζύμη για πίτσα (δες τη συνταγή)
- 4-5 κ.σ. σάλτσα ντομάτας με βασιλικό (δες τη συνταγή στη ζύμη για πίτσα)
- 250 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα σε ροδέλες
- 100 γρ. τριμμένο πεκορίνο
- 5-6 φέτες σαλάμι
Εκτέλεση
- Απλώνουμε τη ζύμη στο ταψί και στρώνουμε από πάνω τη σάλτσα.
- Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και ψήνουμε σε πολύ καλά προθερμασμένο φούρνο στους 230 βαθμούς για 10′.
- Ξεφουρνίζουμε και σκορπίζουμε το πεκορίνο και το σαλάμι και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 5′ ακόμη.