Υλικά για 4-6 άτομα.
Για τη ζύμη
- 225 γρ αλεύρι σκληρό
- 25 γρ. μαγιά νωπή
- 4 κ.σ γάλα χλιαρό
- Λίγη ζάχαρη
- 50 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- 1 φλ. φέτα θρυμματισμένη
- 40 γρ. βιτάμ
- 1 αυγό χτυπημένο
- Λίγο αλάτι
Για τη γέμιση
- 1 έτοιμη σάλτσα για ζυμαρικά ή 3 κ.σ. τοματοχυμός ανακατεμένος με 1 κ.σ.πελτέ ή κέτσαπ
- 1 πιπεριά κόκκινη σε ροδέλες
- 1 μικρό χωριάτικο λουκάνικο σε ροδέλες
- 300 γρ. κασέρι τριμμένο ή μοτσαρέλα
- Ρίγανη, θυμάρι
- Λίγο λάδι για το άλειμμα του ταψιού
Εκτέλεση
- Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα και προσθέτουμε λίγη ζάχαρη.
- Σε ένα λεκανάκι κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε λίγο αλάτι.
- Κάνουμε μια λακκούβα και προσθέτουμε τη μαγιά.
- Πλάθουμε το ζυμάρι για λίγο. Προσθέτουμε το αυγό και τα τυριά και συνεχίζουμε το ζύμωμα.
- Αλείφουμε τη ζύμη με τη λιωμένη μαργαρίνη και ζυμώνουμε λίγο ακόμη.
- Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει για 1 ώρα.
- Κατόπιν βάζουμε τη ζύμη σε ταψί αλειμμένο με λάδι και την απλώνουμε με τα δάχτυλα μέχρι να λεπτύνει αρκετά και να καλύψει το πυθμένα.
- Απλώνουμε τη σάλτσα,πασπαλίζουμε με ρίγανη και θυμάρι και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.
- Βάζουμε το λουκάνικο και τις πιπεριές (ή άλλα υλικά της αρεσκείας μας ) και τελειώνουμε με το τριμμένο κασέρι ή τη μοτσαρέλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200-220 για 25-30′.