Υλικά για 2 άτομα (για ταψάκι 25 εκ.)
- 5 μέτριες πατάτες
- 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε φέτες
- 1 μικρό κομμάτι τζίντζερ κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1/2 κ.γλ. εστραγκόν
- 1 κ.γλ. θυμάρι
- 1/2 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο (ίσως και λίγο παραπάνω)
- αλάτι
- λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα υλικά στο ταψάκι.
- Σκεπάζουμε με ένα ποτήρι νερό.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190-200 βαθμούς για περίπου 1 ώρα. (ανάλογα το φούρνο)