Υλικά για 2 άτομα (για ταψάκι 25 εκ.)

  • 5 μέτριες πατάτες
  • 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε φέτες
  • 1 μικρό κομμάτι τζίντζερ κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1/2 κ.γλ. εστραγκόν
  • 1 κ.γλ. θυμάρι
  • 1/2 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο (ίσως και λίγο παραπάνω)
  • αλάτι
  • λίγο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Βάζουμε όλα τα υλικά στο ταψάκι.
  • Σκεπάζουμε με ένα ποτήρι νερό.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190-200 βαθμούς για περίπου 1 ώρα. (ανάλογα το φούρνο)