Υλικά για 4 άτομα:
- 500 γρ. πατάτες βρασμένες σε κομμάτια
- 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 100 γρ. φέτα
- 1 κ.σ. κάππαρη
- 2 κ.σ. ελιές σε κομμάτια
- δυόσμος ψιλοκομμένος
- αλάτι, πιπέρι
Για τη σάλτσα:
- 200 γρ. γιαούρτι
- 2 κ.σ. μαγιονέζα light
- 2 κ.γλ. μουστάρδα
- 1/3 ματσάκι άνηθος
- 2 κ.σ. λεμόνι
- 1 κ.σ. ξίδι λευκό μπαλσάμικο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μούλτι ή σε ένα μπολ όλα τα υλικά για τη σάλτσα.
- Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για σαλάτα και περιχύνουμε με τη σάλτσα.