Υλικά για 24 πιτάκια:

  • 8 φύλλα κρούστας
  • 2 πράσινα μήλα κομμένα σε πολύ μικρά καρέ
  • 2 κ.σ. καρύδια
  • 2 κ.σ. σταφίδες ξανθές και μαύρες
  • 1 κ.γ κανέλα
  • 300 γρ. χαλβάς
  • σησαμέλαιο

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε τα καρύδια στο μπλέντερ να μην γίνουν όμως σκόνη.
  • Ανακατεύουμε μαζί με τα μήλα, την κανέλα, τις σταφίδες και τον χαλβά που τον έχουμε κάνει τρίμματα με τα δάχτυλα μας.
  • Κόβουμε το φύλλο μας σε 3 λωρίδες. Αλείφουμε προσεκτικά το κάθε φύλλο με σησαμέλαιο και  στην άκρη κάθε λωρίδας βάζουμε 1 κ.σ. από τη γέμιση.
  • Διπλώνουμε κάνοντας τρίγωνα πιτάκια ή ρολάκια.
  • Απλώνουμε τα πιτάκια σε ένα ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για 25 ‘ ή μέχρι να πάρουν  ρόδινο χρώμα.