Υλικά για 2-4 άτομα:

1/2 μαρούλι πράσινο ψιλοκομμένο

  • 1/2 μαρούλι κόκκινο ψιλοκομμένο
  • 1/2 ματσάκι ρόκα ψιλοκομμένο
  • 4-5 ραπανάκια σε λεπτές ροδέλες
  • 100 γρ. ζεματισμένα φασόλια φύτρες φασολιών μούνγκο
  • 1 κ.σ. καβουρδισμένοι ηλιόσποροι
  • 1/2 ματσάκι σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. λευκό μπαλσάμικο
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Βάζουμε σε μια πιατέλα τα μαρούλια, τη ρόκα, τα ραπανάκια και τις φύτρες φασολιών.
  • Προσθέτουμε το σχοινόπρασο και τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε με το ξίδι και το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τους ηλιόσπορους.