Υλικά για 2-4 άτομα:
1/2 μαρούλι πράσινο ψιλοκομμένο
- 1/2 μαρούλι κόκκινο ψιλοκομμένο
- 1/2 ματσάκι ρόκα ψιλοκομμένο
- 4-5 ραπανάκια σε λεπτές ροδέλες
- 100 γρ. ζεματισμένα φασόλια φύτρες φασολιών μούνγκο
- 1 κ.σ. καβουρδισμένοι ηλιόσποροι
- 1/2 ματσάκι σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. λευκό μπαλσάμικο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε μια πιατέλα τα μαρούλια, τη ρόκα, τα ραπανάκια και τις φύτρες φασολιών.
- Προσθέτουμε το σχοινόπρασο και τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε με το ξίδι και το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τους ηλιόσπορους.