Υλικά για 2 άτομα:
- 8 λαζάνια
- 150 γρ. τόνος κονσέρβα
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 300 γρ. τυρί κρέμα και φρέσκια μοτσαρέλα
- 100 γρ. παρμεζάνα και 50 γρ. για την επιφάνεια
- 4 κ.σ. γάλα
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε αλ ντέντε τα λαζάνια,τα σουρώνουμε, τα ξεπλένουμε με κρύο νερό και τα λαδώνουμε.
- Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ.
- Απλώνουμε τη γέμιση στα λαζάνια και τυλίγουμε σε ρολά.
- Κόβουμε τα ρολά στα 2, τα βάζουμε σε βαθύ ταψάκι, πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και περιχύνουμε το γάλα.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30′ περίπου.