Υλικά για 2 άτομα:

  • 8 λαζάνια
  • 150 γρ. τόνος κονσέρβα
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 300 γρ. τυρί κρέμα και φρέσκια μοτσαρέλα
  • 100 γρ. παρμεζάνα και 50 γρ. για την επιφάνεια
  • 4 κ.σ. γάλα
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Βράζουμε αλ ντέντε τα λαζάνια,τα σουρώνουμε, τα ξεπλένουμε με κρύο νερό και τα λαδώνουμε.
  • Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ.
  • Απλώνουμε τη γέμιση στα λαζάνια και τυλίγουμε σε ρολά.
  • Κόβουμε τα ρολά στα 2, τα βάζουμε σε βαθύ ταψάκι, πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και περιχύνουμε το γάλα.
  • Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30′ περίπου.