Υλικά για 2 άτομα:
- 1 μπαγκέτα πολύσπορη κομμένη στη μέση
- 4 φέτες καπνιστό σολομό
- 50 γρ. ανθότυρο
- 1 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι
- 1 αβοκάντο
- σαλάτα πράσινη
- θυμάρι ξερό
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι, λεμόνι
Εκτέλεση
- Κόβουμε τις μπαγκέτες στη μέση και τις ψήνουμε στην ψηστιέρα-τοστιέρα.
- Ανακατεύουμε το ανθότυρο με το γιαούρτι και αλατοπιπερώνουμε.
- Αλείφουμε και από τις δυο μεριές της μπαγκέτας το μείγμα τυριού, στρώνουμε το σολομό, από πάνω λεπτές φέτες αβοκάντο και βάζουμε λίγο θυμάρι.
- Προσθέτουμε και λίγη σαλάτα, ρίχνουμε ελαιόλαδο, αλάτι και λίγο λεμόνι και σερβίρουμε.