santouitsavokado

 

 

 

 

 

 

 

Υλικά για 2 άτομα:

  • 1 μπαγκέτα πολύσπορη κομμένη στη μέση
  • 4 φέτες καπνιστό σολομό
  • 50 γρ. ανθότυρο
  • 1 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 αβοκάντο
  • σαλάτα πράσινη
  • θυμάρι ξερό
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι, λεμόνι

Εκτέλεση

  • Κόβουμε τις μπαγκέτες στη μέση και τις ψήνουμε στην ψηστιέρα-τοστιέρα.
  • Ανακατεύουμε το ανθότυρο με το γιαούρτι και αλατοπιπερώνουμε.
  • Αλείφουμε και από τις δυο μεριές της μπαγκέτας το μείγμα τυριού, στρώνουμε το σολομό, από πάνω λεπτές φέτες αβοκάντο και βάζουμε λίγο θυμάρι.
  • Προσθέτουμε και λίγη σαλάτα, ρίχνουμε ελαιόλαδο, αλάτι και λίγο λεμόνι και σερβίρουμε.