Υλικά για 4 άτομα:
- 4 κολοκύθια κομμένα σε λεπτές φέτες
- 8 φέτες προζυμένιο ψωμί
- 4 κ.γλ. πέστο βασιλικού
- ανθότυρο
Εκτέλεση
- Ραντίζουμε με ελαιόλαδο τις φέτες κολοκυθιών, τις αλατίζουμε, τις τοποθετούμε σε ρηχό ταψί που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20′.
- Ψήνουμε το ψωμί στους 200 βαθμούς για 5-7′.
- Απλώνουμε πέστο σε κάθε μία από τις 4 φέτες, βάζουμε τις φέτες των κολοκυθιών, ανθότυρο και σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φέτες.