Υλικά για 4 άτομα:

  • 4 κολοκύθια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 8 φέτες προζυμένιο ψωμί
  • 4 κ.γλ. πέστο βασιλικού
  • ανθότυρο

Εκτέλεση

  • Ραντίζουμε με ελαιόλαδο τις φέτες κολοκυθιών, τις αλατίζουμε, τις τοποθετούμε σε ρηχό ταψί που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20′.
  • Ψήνουμε το ψωμί στους 200 βαθμούς για 5-7′.
  • Απλώνουμε πέστο σε κάθε μία από τις 4 φέτες, βάζουμε τις φέτες των κολοκυθιών, ανθότυρο και σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φέτες.