Υλικά για 4 άτομα:

  • 2 μπαγκέτες κομμένες στα 2
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1/2 φλιτζάνι παντζάρι τουρσί ή βρασμένο ή ψημένο
  • 2 κ.σ. κάππαρη στραγγισμένη από την άλμη και αν θέλουμε ξαρμυρισμένη
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 κ.σ. μελιτζανοσαλάτα
  • 180 γρ. φέτα θρυμματισμένη

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το λιωμένο σκόρδο με τη μαγιονέζα και το αφήνουμε στην άκρη.
  • Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα κρεμμυδάκια, το παντζάρι, την κάππαρη και το ελαιόλαδο.
  • Αλείφουμε το εσωτερικό της μπαγκέτας με τη μαγιονέζα.
  • Βάζουμε μια κουταλιά μελιτζανοσαλάτα, 1 κουταλιά παντζαροσαλάτα και λίγη φέτα.