Υλικά για 4 άτομα:
- 150 γρ. κοτόπουλο βρασμένο ή ψημένο (τα 150 γρ. αναφέρονται στο τελικό προϊόν)
- 200 γρ. ζυμαρικά βίδες (τα 200 γρ. αναφέρονται σε άβραστο προϊόν) βρασμένα για 10′ σε ελαφρώς αλατισμένο νερό
- 2-3 κ.σ. καλαμπόκι (κονσέρβα)
- 2-3 κ.σ. χρωματιστές πιπεριές κομμένες σε μικρά κυβάκια
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένες ελιές
- 1 κ.σ. κάππαρη ψιλοκομμένη
- 2 κ.σ. ρεγκάτο ή παρμεζάνα ή γραβιέρα
- 2 κ.σ. μαγιονέζα
- 1 κ.γλ. μουστάρδα dijon
- 1 κ.γλ. μέλι
- 1/2 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Αφού βράσουμε τα ζυμαρικά και τα σουρώσουμε, τα σοτάρουμε στην κατσαρόλα στην οποία έχουμε βάλει ελαιόλαδο.
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από τα 4 τελευταία (που είναι το ντρέσινγκ).
- Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι τα υπόλοιπα υλικά του ντρέσινγκ και περιχύνουμε.
- Ανακατεύουμε απαλά και βάζουμε στο ψυγείο.