Υλικά για 2-4 άτομα:

  • 200 γρ. φιλέτο μοσχάρι ή σπάλα, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 4 κ.σ. κόκκινα φασόλια από κονσέρβα
  • 4 κ.σ. καλαμπόκι από κονσέρβα
  • 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 αβοκάντο σε κύβους
  • 100 γρ. πράσινα σαλατικά (ρόκα, baby σπανάκι, λολα ρόσα, άισμπεργκ)
  • πάπρικα γλυκιά
  • αλάτι, πιπέρι
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. λευκό μπαλσάμικο ξίδι
  • 1 κ.γλ. μουστάρδα

Εκτέλεση

  • Αλατοπιπερώνουμε τις φέτες μοσχάρι και τις πασπαλίζουμε με πάπρικα.
  • Τις σοτάρουμε και από τις 2 μεριές σε τηγάνι ή σχαροτήγανο.
  • Βάζουμε σε μια σαλατιέρα τα πράσινα σαλατικά, τα φασόλια, το καλαμπόκι, τα ντοματίνια και αλατίζουμε.
  • Χτυπάμε σε ένα μπολ τις 4 κ.σ. ελαιόλαδο με το ξίδι και τη μουστάρδα και περιχύνουμε τη σαλάτα.
  • Στο τέλος προσθέτουμε και το αβοκάντο.