Υλικά για 2-4 άτομα:
- 200 γρ. φιλέτο μοσχάρι ή σπάλα, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 4 κ.σ. κόκκινα φασόλια από κονσέρβα
- 4 κ.σ. καλαμπόκι από κονσέρβα
- 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1 αβοκάντο σε κύβους
- 100 γρ. πράσινα σαλατικά (ρόκα, baby σπανάκι, λολα ρόσα, άισμπεργκ)
- πάπρικα γλυκιά
- αλάτι, πιπέρι
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. λευκό μπαλσάμικο ξίδι
- 1 κ.γλ. μουστάρδα
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώνουμε τις φέτες μοσχάρι και τις πασπαλίζουμε με πάπρικα.
- Τις σοτάρουμε και από τις 2 μεριές σε τηγάνι ή σχαροτήγανο.
- Βάζουμε σε μια σαλατιέρα τα πράσινα σαλατικά, τα φασόλια, το καλαμπόκι, τα ντοματίνια και αλατίζουμε.
- Χτυπάμε σε ένα μπολ τις 4 κ.σ. ελαιόλαδο με το ξίδι και τη μουστάρδα και περιχύνουμε τη σαλάτα.
- Στο τέλος προσθέτουμε και το αβοκάντο.