Υλικά για 2-4 άτομα:

  • 6 σπαράγγια βρασμένα
  • 100 γρ. baby σπανάκι
  • 100 γρ. μαρούλι πράσινο και κόκκινο
  • 20 γρ. ρόκα
  • 2 αβγά βρασμένα σε φέτες
  • 50 γρ. λαδοτύρι ή κασέρι σε φλέικς
  • 1 κ.σ. κουκουνάρι καβουρντισμένο

Για τη βινεγκρέτ:

  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. πετιμέζι
  • 1 κ.σ. χυμός λεμονιού
  • 1 κ.σ. μπαλσάμικο λευκό
  • αλάτ, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Βάζουμε σε ένα βαζάκι τα υλικά για τη βινεγκρέτ και χτυπάμε καλά για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  • Τοποθετούμε σε μια μεγάλη πιατέλα το μαρούλι, το σπανάκι, τη ρόκα και τα σπαράγγια, και αλατοπιπερώνουμε.
  • Προσθέτουμε τα αβγά και το κουκουνάρι.
  • Ρίχνουμε τη βινεγκρέτ και μετά το τυρί.