Υλικά για 2 άτομα:
- 200 γρ. βρασμένο και σοταρισμένο σε λίγο λάδι κοτόπουλο φιλέτο
- 1/2 ματσάκι ρόκα
- 1 μικρό μαρούλι
- 3-4 πιπεριές φλωρίνης από βάζο κομμένες σε λωρίδες
- 2 καρότα βρασμένα για 10΄σε λεπτές λωρίδες
- 1 κ.σ. κουκουνάρι και ηλιόσπορος
Για το ντρέσινγκ:
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.γλ. μουστάρδα
- 3 κ.σ. μπαλσάμικο
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα σε μια σαλατιέρα.
- Χτυπάμε σε ένα βαζάκι τα υλικά για το ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα.