Υλικά για 2 άτομα:

  • 200 γρ. βρασμένο και σοταρισμένο σε λίγο λάδι κοτόπουλο φιλέτο
  • 1/2 ματσάκι ρόκα
  • 1 μικρό μαρούλι
  • 3-4 πιπεριές φλωρίνης από βάζο κομμένες σε λωρίδες
  • 2 καρότα βρασμένα για 10΄σε λεπτές λωρίδες
  • 1 κ.σ. κουκουνάρι και ηλιόσπορος

Για το ντρέσινγκ:

  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.γλ. μουστάρδα
  • 3 κ.σ. μπαλσάμικο

Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα σε μια σαλατιέρα.
  • Χτυπάμε σε ένα βαζάκι τα υλικά για το ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα.