Υλικά για 2-4 άτομα:

  • 30 γρ. καρότο, σε ψιλές λωρίδες
  • 100 γραμμάρι σελινόριζα, σε ψιλές λωρίδες
  • 90 γρ. μήλο πράσινο, σε λωρίδες
  • 20 γρ. μέλι
  • 15 γρ. μουστάρδα
  • 10 γρ. ξίδι βαλσάμικο λευκό
  • 40 γρ. μαγιονέζα
  • 40 γρ. γιαούρτι
  • 30 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
  • αλάτι

Εκτέλεση

  • Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το γιαούρτι και το ξίδι.
  • Αλατίζουμε και ανακατεύουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
  • Αφήνουμε τη σαλάτα να μαριναριστεί για 30 λεπτά περίπου προτού σερβίρουμε.