Υλικά για 2-4 άτομα:
- 30 γρ. καρότο, σε ψιλές λωρίδες
- 100 γραμμάρι σελινόριζα, σε ψιλές λωρίδες
- 90 γρ. μήλο πράσινο, σε λωρίδες
- 20 γρ. μέλι
- 15 γρ. μουστάρδα
- 10 γρ. ξίδι βαλσάμικο λευκό
- 40 γρ. μαγιονέζα
- 40 γρ. γιαούρτι
- 30 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
- αλάτι
Εκτέλεση
- Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το γιαούρτι και το ξίδι.
- Αλατίζουμε και ανακατεύουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
- Αφήνουμε τη σαλάτα να μαριναριστεί για 30 λεπτά περίπου προτού σερβίρουμε.