Υλικά για 20 σοκολατάκια:

  • 250 γρ. σοκολάτα γάλακτος
  • 10 μέτριες προς μεγάλες φράουλες
  • 1 συσκευασία μπισκότα πτι μπερ

Εκτέλεση

  • Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι. Από το τρίμμα κρατάμε στην άκρη 4-5 κ.σ.
  • Χτυπάμε τις φράουλες στο μπλέντερ και τον πολτό που προκύπτει τον περνάμε από λεπτό σουρωτήρι.
  • Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τρίμμα μπισκότου, τον χυμό φράουλας και τη σοκολάτα.
  • Βάζουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα μέχρι να σφίξει το μείγμα για να μπορέσουμε να πλάσουμε τα σοκολατάκια.
  • Βγάζουμε από το ψυγείο, φτιάχνουμε μικρές μπαλίτσες και τις περνάμε από το τρίμμα μπισκότου που είχαμε αφήσει στην άκρη.
  • Διατηρούμε στο ψυγείο.