Υλικά για 20 σοκολατάκια:
- 250 γρ. σοκολάτα γάλακτος
- 10 μέτριες προς μεγάλες φράουλες
- 1 συσκευασία μπισκότα πτι μπερ
Εκτέλεση
- Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι. Από το τρίμμα κρατάμε στην άκρη 4-5 κ.σ.
- Χτυπάμε τις φράουλες στο μπλέντερ και τον πολτό που προκύπτει τον περνάμε από λεπτό σουρωτήρι.
- Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τρίμμα μπισκότου, τον χυμό φράουλας και τη σοκολάτα.
- Βάζουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα μέχρι να σφίξει το μείγμα για να μπορέσουμε να πλάσουμε τα σοκολατάκια.
- Βγάζουμε από το ψυγείο, φτιάχνουμε μικρές μπαλίτσες και τις περνάμε από το τρίμμα μπισκότου που είχαμε αφήσει στην άκρη.
- Διατηρούμε στο ψυγείο.