Υλικά για 4 άτομα:

  • 4 φιλέτα σολωμού
  • χυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
  • 6 κ.σ. σάλτσα σόγιας
  •  1/2 ποτήρι λευκό κρασί
  • σουσάμι

Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ξύσμα, το χυμό και τη σάλτσα.
  • Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα ταψάκι, τα περιχύνουμε με το μείγμα και τα πασπαλίζουμε με σουσάμι.
  • Ρίχνουμε στο ταψάκι και το κρασί.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 3ο’  ή ωσότου γίνει μια καφετί κρούστα πάνω από το σολωμό.