Υλικά για 4 άτομα:
- 4 φιλέτα σολωμού
- χυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
- 6 κ.σ. σάλτσα σόγιας
- 1/2 ποτήρι λευκό κρασί
- σουσάμι
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ξύσμα, το χυμό και τη σάλτσα.
- Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα ταψάκι, τα περιχύνουμε με το μείγμα και τα πασπαλίζουμε με σουσάμι.
- Ρίχνουμε στο ταψάκι και το κρασί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 3ο’ ή ωσότου γίνει μια καφετί κρούστα πάνω από το σολωμό.