Υλικά για 30 περίπου κομμάτια:

  • 250 γρ μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη
  • 1 ποτήρι του νερού σπορέλαιο
  • 1 ποτήρι του νερού χυμό πορτοκάλι
  • 1 φακελάκι baking powder
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις, όσο πάρει (600-700 γρ.)
  • σουσάμι

Εκτέλεση

  • Ζυμώνουμε όλα τα υλικά με το χέρι.
  • Παίρνουμε ζύμη 30 γρ. όσο ένα καρύδι, ανοίγουμε ένα κορδόνι και κάνουμε ένα κουλούρι.
  • Το ρολάρουμε σε σουσάμι.
  • Βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί.
  • Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20′ μέχρι να ροδίσουν.