Υλικά για 30 περίπου κομμάτια:
- 250 γρ μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου)
- 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη
- 1 ποτήρι του νερού σπορέλαιο
- 1 ποτήρι του νερού χυμό πορτοκάλι
- 1 φακελάκι baking powder
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις, όσο πάρει (600-700 γρ.)
- σουσάμι
Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά με το χέρι.
- Παίρνουμε ζύμη 30 γρ. όσο ένα καρύδι, ανοίγουμε ένα κορδόνι και κάνουμε ένα κουλούρι.
- Το ρολάρουμε σε σουσάμι.
- Βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20′ μέχρι να ροδίσουν.