makaroniakotopoylo

 

 

 

 

 

 

Υλικά για 2 άτομα:

  • 250 γρ. σπαγγέτι
  • 200 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
  • 1/2 ποτήρι σάλτσα τυριών (δες συνταγή μοσχαρίσια μπριζολάκια σε σάλτσα τυριών)
  • 1/3 ποτηριού γάλα
  • αλάτι

Εκτέλεση

  • Κόβουμε το φιλέτο σε μικρά κομμάτια, τα οποία ψήνουμε στην γκριλιέρα και τα κόβουμε σε μπουκιές.
  • Αρχίζουμε να βράζουμε τα σπαγγέτι.
  • Βάζουμε τη σάλτσα σε βαθύ τηγάνι,  με το γάλα και το κοτόπουλο και όταν αρχίσουν να βράζουν, ρίχνουμε κατευθείαν από την κατσαρόλα που βράζουν τα σπαγγέτι.
  • Τα ανακατεύουμε 2-3 φορές και είναι έτοιμα.