Υλικά για 2 άτομα:
- 250 γρ. σπαγγέτι
- 200 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
- 1/2 ποτήρι σάλτσα τυριών (δες συνταγή μοσχαρίσια μπριζολάκια σε σάλτσα τυριών)
- 1/3 ποτηριού γάλα
- αλάτι
Εκτέλεση
- Κόβουμε το φιλέτο σε μικρά κομμάτια, τα οποία ψήνουμε στην γκριλιέρα και τα κόβουμε σε μπουκιές.
- Αρχίζουμε να βράζουμε τα σπαγγέτι.
- Βάζουμε τη σάλτσα σε βαθύ τηγάνι, με το γάλα και το κοτόπουλο και όταν αρχίσουν να βράζουν, ρίχνουμε κατευθείαν από την κατσαρόλα που βράζουν τα σπαγγέτι.
- Τα ανακατεύουμε 2-3 φορές και είναι έτοιμα.