Υλικά για 2 άτομα:

  • 2 κομμάτια μοσχαρίσιο συκώτι (περίπου 400 γρ.)
  • ελαιόλαδο

Για τα κρεμμύδια

  • 2 κρεμμύδια ξερά, μεγάλα, σε λεπτές φέτες
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 φλιτζ. καφέ ξίδι (ή βαλσάμικο)
  • λίγο δενδρολίβανο

Εκτέλεση

  • Βάζουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια ανακατεύοντάς τα .
  • Ρίχνουμε το μέλι, το ξίδι και δενδρολίβανο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 10-15′. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε 2-3 κ.σ. νερό.
  • Μόλις καραμελώσουν τα κρεμμύδια, τα βγάζουμε από το τηγάνι.
  • Στο ίδιο σκεύος προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το συκώτι. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό.
  • Βάζουμε και τα κρεμμύδια μέσα στο τηγάνι και ανακατεύουμε για να αναμειχθούν οι γεύσεις.